Gewapende overval op Chinees-Indisch restaurant in Opsporing Verzocht

Op dinsdagavond 15 maart wordt door het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een gewapende overval op een Chinees-Indisch restaurant aan de Twijnderstraat. De overval vond plaats op zaterdagavond 15 januari omstreeks 20.00 uur en werd gepleegd door drie mannen.

Eén van de drie pakte de 49-jarige vrouw vast. Een tweede bedreigde de 14-jarige dochter met een vuurwapen gelijkend voorwerp. De derde man deed een greep in de kassa. Het drietal ging er vervolgens met onbekende buit vandoor. Mogelijk zijn zij daarna in een auto gestapt en weggereden. Op het moment van de overval waren geen gasten meer in het restaurant aanwezig.

De politie startte direct een onderzoek op in het pand en de omgeving daarvan. Ook werd een buurtonderzoek gehouden en deed de Unit Forensische Opsporing ter plaatse sporenonderzoek.

Mensen die getuige zijn geweest van de overval of meer informatie hebben, worden verzocht dit te melden op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De politie Zuid-Holland-Zuid is ook op Twitter aanwezig. Volg Henk-Jan Huizinga ook op Twitter @PZHZHuizinga


Laat wat van je horen

*